Ozvučení fotbalového hřiště

Ozvučení fotbalového hřiště

Řešení

Ozvučení fotbalového stadionu nemusí hrát mizerně! Bezdrátový mikrofon nemusí vypadávat už u lavičky, komentář nemusí být zkreslený. Hudba nemusí znít, jako by hrála z telefonu. Naopak, můžete svým fanouškům dopřát emotivní hudební doprovod a srozumitelné informace o průběhu zápasu. Fanoušci domácích i ostatních klubů si tak budou moci konečně užívat zápasy i na tribuně.

Umíme pro vás navrhnout systém zónového ozvučení, který přesně odpovídá potřebám vašeho stadionu či hřiště a pochopitelně zohledníme i vaše rozpočtové možnosti. To nelze udělat od stolu či dokonce v tabulce na internetu. K tomu je samozřejmě potřeba osobní prohlídka na místě a osobní konzultace Vašeho záměru se zkušeným technikem. Náš společný návrh pak ověříme pomocí počítačové simulace a pokud budete souhlasit, dodáme vám potřebnou techniku a necháme instalaci provést našimi zkušenými techniky. Ano, nejspíš to bude o trochu dražší než instantní řešení asijské produkce, ale ne o moc a výsledek rozhodně bude stát za to! Nejen kvůli lepšímu zvuku, ale také z pohledu spolehlivosti. My totiž, pro váš, ale především pro svůj klid, do svých projektů navrhujeme pouze spolehlivé komponenty ověřených značek.

Takže co říkáte, měli bychom se zajet podívat, jak ozvučit váš stadion?

Nejen extraliga, ale i nižší ligy a menší stadiony si zaslouží slušné a spolehlivé ozvučení. Mezi našemi referencemi sice najdete stadiony AC Sparta Praha na Letné i SK Slavia Praha ve Vršovicích, několik městských stadionů či atletické sportoviště Zlaté tretry ve Vítkovicích, ale to je jen špička ledovce. Žádný stadion či hřiště pro nás nejsou moc malé a pokud se shodneme na technickém řešení vhodném pro váš rozpočet, rádi budeme spolupracovat i s vámi. 

Jan Šafařík

jan.safarik@audiopro.cz+420 605 219 170

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com